Wat ik mooi vind

Er zijn een heleboel dingen mooi. Wolken. Mijn Dr Martens Wanderlust (voor de mensen die denken huh?: Mijn bloemetjes Docs). Katten (geen naaktkatten, die vind ik creepy). Madeliefjes. Oude mensjes die al minstens vijftig jaar getrouwd zijn. Wat ik ook mooi vind: Pexels.

‘Wie?’
Pexels is een site waar allemaal rechtenvrije foto’s op staan en waar je van alles van je gading kunt vinden. Foto’s die fotografen gratis weggeven en die je gratis op je blog kunt gebruiken zonder dat je een factuur op de mat van 5000 euro vindt, omdat ‘je die ene foto van Beyonce hebt gebruikt. Die ene waar ze veel krullen heeft.’

Overigens kun je wel geld overmaken naar fotografen, maar de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik het eigenlijk nooit doe. Best slecht eigenlijk, dus misschien moet ik het toch eens doen. Als ik een keer geld over heb of zo.

Kijk dan hoeveel moois erop staat!

En het zijn niet de eerste de beste foto’s, maar echt professionele kwaliteit. Foto’s die ik niet kan maken. Nu kan ik sowieso niet echt fotograferen, want ze zijn of te onscherp of te flets (jaha, daar heb je Photoshop en apps voor, ik weet het), dus ik ben maar wat blij met deze lieve mensen.

En ja, de donut bij deze blog komt er ook vandaan.

Gebruiken jullie stockfree foto’s of altijd en alleen die van jezelf?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *