Waarom een kluns geen broeken met scheuren moet kopen

Ik hou van leren jackies, Allstars en broeken met scheuren. Ook – of misschien vooral – bij jongens. Die jongens kunnen altijd op een extra punt rekenen en helemaal als ze dan ook nog een leuk hoofd, leuk haar, een drie dagen baardje en gitaar kunnen spelen. Dan krijgen ze misschien wel een achtenhalf.

Zelf vind ik gescheurde jeans ook tof. Ik weet dat er mensen zijn die het mooi vinden en mensen die het maar niets vinden. Zoals met alles waar je een mening over kunt hebben. Gekleurd haar, piercings, tatoeages … Ik vind het allemaal tof. Maar zorgvuldig gescheurde broeken zijn niet heel handig voor mensen zoals ik.

View post on imgur.com

Mijn voet denkt altijd dat het gat op mijn knie het einde van de pijp is en dat levert valpartijen op en het uitscheuren van het gat. Dan heb je pas echt een ripped jeans. Dat, en een humeur om op te schieten, want dan is je broek dus wel echt kapot.

Scheuren die er machinaal in gemaakt zijn, scheuren net zo gemakkelijk als wanneer je het zelf doet of ergens aan blijft hangen.

Het levert ongemakkelijke valpartijen op. Zie hiervoor ook punt 1. Gelukkig heeft totnutoe niemand me nog uitgelachen hierom, omdat het thuis was, maar ik weet wel dat ik geen gescheurde broeken aantrek als ik me met andere mensen erbij, aan moet kleden.

Als je op je bek gaat, omdat je het zoveelste hekje over het hoofd ziet, is je knie erger geschaafd. Meestal. Nu is vallen sowieso geen goed idee, maar het is toch wel een van mijn favoriete hobby’s eigenlijk. Alleen met een gescheurde broek is dat gewoon geen goed idee, oké?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *